Haberler

TARIM ZEKASI: Hassas Tarım Teknolojileri Eğitimimiz 13 Şubat 2021'de

TARIM ZEKASI: Hassas Tarım Teknolojileri

Hassas tarım, tarımsal üretim işlerimizi daha etkin ve verimli yapmamızı sağlıyor. 13 Şubat saat 14:00-16:00 arası gerçekleşecek eğitimimizde, bitkisel üretim süreçlerini ve bu süreçleri teknolojiyi kullanarak nasıl en iyi şekilde yönetiriz konusunda deneyimli uzman Sökmen Kan'ı dinleyeceğiz. 

NARAS Makina ve Tarım Teknolojileri işbirliği ile çevrim-içi ve ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinliğimize bekliyoruz. Kayıt için https://www.te-ta.com.tr/etkinlik-rezervasyon.aspx 

Eğitim Zoom platformunda gerçekleşecektir.

Sökmen KAN kimdir?

Trimble Ag, Bölge İş Geliştirme Müdürü, Türkiye, Azerbaycan ve Ortadoğu

Dokuz Eylül Üniversitesi İİBF Maliye bölümü mezunudur..

İş hayatına 1996 yılında İzmir’de Trakmak şirketinde muhasebe memuru olarak başlayıp ve daha sonra Özel Satışlar Sorumlusu, Bayi Risk Takip Sorumlusu gibi görevlerde bulunduktan sonra 2003 yılında Karcher firmasında pazarlama müdürü ve kısa bir süre sonra da John Deere Türkiye firmasında Bölge Satış müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2006 yılında tekrar Trakmak şirketine New Holland Bölge Müdürü olarak geri döndü ve Türkiye'de pazarlanmasına karar verilen Case IH markasının proje grubunda yer alarak 2007 yılında Case IH Bölge Satış müdürü olarak markanın Türkiye yapılanmasının oluşturulmasında görev aldı. 2018 yılı Kasım ayına kadar ülkenin çeşitli bölgelerinde çalıştıktan sonra Trimble Inc. Tarım departmanı Türkiye, Azerbaycan ve Ortadoğu Satış Sorumlusu olarak başladığı yeni görevine yılbaşından bu yana aynı bölgede İş Geliştirme Müdürü olarak devam etmektedir. İzmir’de yaşıyor, evli ve bir erkek çocuğu babası. 

Tüm Haberler

İLETİŞİM

10038 Sokak no:3/B Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Çiğli / İZMİR / TÜRKİYE

TEL: 0 (232) 328 00 55 (PBX) - (232) 328 05 75

E-Posta: [email protected]