Haberler

5 Aralık Kaçırılmayacak Eğitim: Sığırcılıkta Sürü Yönetimi, Kazancın Anahtarı

Değerli Üreticimiz,

TetAkademi olarak hayvancılık teknik ve teknolojilerinde sahip olduğumuz bilgi ve deneyimi paylaşmaya devam ediyoruz. Hepimizin bildiği gibi, içinde bulunduğumuz bu zor günlerde kazançlı ve verimli üretim her zamankinden daha önemli.

Maliyetlerimizi düşüremediğimiz noktada gelirlerimizi arttırarak kârlılığı sağlayabiliyoruz, sürümüzden ne kadar yüksek verim alırsak, kazancımızın o kadar artacağını biliyoruz.

Verimi ve dolayısıyla kazancı arttırmanın anahtarı doğru sürü yönetimi;

Sürümüzü tanıyor muyuz?
Her bir başın verimini takip edebiliyor muyuz?
Sürüyü doğru gruplayıp sağlığını kontrol edebiliyor muyuz?
Ve en önemlisi, bunları düzenli bir şekilde ölçüp göstergeleri takip edebiliyor ve erken önlem alabiliyor muyuz?

Bu soruların cevaplarını ve etkin teknolojik yöntemleri paylaşmak için sizi TETAkademi Sürü Yönetimi eğitimine davet ediyoruz.

FİJİTAL BULUŞMA- hem fiziksel hem dijital ortamda aynı anda

Hem fiziksel olarak TETA Eğitim ve Arge Çiftliği’nde hem de canlı olarak uzaktan görüntülü bağlantı ile yapacağımız eğitime katılım için kayıt formunu doldurarak rezervasyon yapabilirsiniz. İçinde bulunduğumuz koşullar nedeniyle fiziksel katılımcı sayımız 20 kişi ile sınırlıdır.

TETA Eğitim ve Araştırma Çiftliğinde, barınakların ve kullanılan teknolojik ürünlerin izlenmesini takiben başlayacak olan eğitimimiz, 11:00-17:00 saatleri arasında Dr. Serdar Sızmaz tarafından verilecektir. Eğitime Başat Tömek eşlik edecektir.

Tüm soru ve sorunların cevabını bulacağınız bu eğitime katılım ücreti 250 TL’dir.

Kazancını artırmak isteyen tüm çiftçilerimizi bekliyoruz!

Eğitim İçeriği

11.00-12.00 sürü yönetim ilkeleri

12.00-13.30 çiftlikte kazancı doğrudan etkileyen konular ve etkileri

13.30-14.30 öğle yemeği

14.30-16.00 sürü yönetim ve kazancı artıran uygulamalar, teknolojiler

16.00-17.00 soru cevap

Dr. Serdar SIZMAZ Kimdir?

Dr. Serdar SIZMAZ, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi mezunudur ve aynı üniversitenin Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı’nda doktora derecesine sahiptir. Profesyonel olarak özel bir yem fabrikasında teknik destek yöneticiliği, ardından aynı yem fabrikasında ar-ge çiftlik müdürlüğü ve teknik destek müdürlüğü görevlerini gerçekleştirmiştir. Halen özel bir yem katkı firmasının ürün geliştirme müdürü olarak görev yapmaktadır.

Hayvancılık işletmelerine profesyonel sürü takibi ve besleme danışmanlığı hizmetlerinin yanısıra sivil toplum kuruluşları ve görsel medya aracılığı ile hayvancılık sorunları ve besleme konularında eğitimler düzenlemektedir.

Başat TÖMEK kimdir?

Başat TÖMEK, Ege Üniversitesi Ziraat Mühendisliği lisansını tamamladıktan sonra aynı üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsü Zootekni Anabilim Dalı’nda yüksek lisans yapmıştır. Süt sağım sistemleri konusunda Danimarka’da 8 hafta uygulamalı ve 1 hafta teorik eğitimi kapsayan staj yapmış, sağım makinelerinin baştan sona montajı, servis bakım ve makine-sürü uyumu konusunda uzmanlık derecesinde eğitim almıştır.

Profesyonel hayvancılık alanında uzman ve öncü firma TE-TA Teknik Tarım’da halen Genel Müdür Yardımcısı, Teknik Koordinatör görevini devam ettiren Başat Tömek, 1995 yılında Türkiye’nin ilk modern bilgisayarlı sürü yönetim sistemi içeren sağım sistemi montajı ile süt sığırcılığında teknolojinin kullanımını başlatan ekibe liderlik etmiş ve TE-TA’nın ülkemizin süt sığırcılığında ilkeri teknik, makine ve teknolojileri kullanmasında önder olmasını sağlayan projeleri hayata geçirmiştir.

Tüm Haberler

İLETİŞİM

10038 Sokak no:3/B Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Çiğli / İZMİR / TÜRKİYE

TEL: 0 (232) 328 00 55 (PBX) - (232) 328 05 75

E-Posta: [email protected]