Makaleler

Robotik Sağımda da En Etkili Çözümler TETA'da

Robotik Sağımda da En Etkili Çözümler TETA’da

Hayvancılık alanında en ileri teknolojileri ülkemizde ilk uygulayan ekip olarak, TETA Teknik Tarım, şu an dünyada mevcut süt sağım robotlarının da en üstün özellikler taşıyan modelini sunuyor. Danimarkalı SAC firması, robot sağımı konusunda öncü firmadır ve 2000 yılından itibaren robotik ürünlerini sunmaktadır.

Robotik Sağım Çözümü ile gerçekten ne elde edebilirsiniz?

Robotik sağım çözümleri ile ilgili genel olarak verilen mesaj, bu sistemleri kurarsanız, elinizde daha fazla zaman olacağıdır. Robot sağım sistemi sağımla ilgilenecek ve size, ineklerinize, işçilerinize ve işinize daha fazla zaman kalacak. Peki gerçekten böyle mi? Ancak doğru bir seçim ile bu mümkün olabilir.

SAC RDS FUTURELINE ELITE, hem istenen işlevselliği ileri teknolojisi ile sağlaması hem de dayanıklılığı ile hayal edilen “robotik çözüm”dür. SAC sağım robotu, uygun maliyetli bir çözümdür. Çok dayanıklıdır, bakımı kolaydır ve olası yazılım ve donanım versiyon yükseltmelerine hazırlıklıdır.  Sürünüzü nazikçe ve verimli bir şekilde sağar.

SAC robotik çözümleri, sürünüzün sağımı ile baş etmenin akıllıca bir yoludur. Hem ineklerinizin, hem kârınızın hem de kendinizin refahını iyileştirmek için vaktiniz olsun.

SAC hem Siz hem İnekleriniz İçin Rahatlık Sunar

Açık kutu sistemi, inekleriniz için optimum konfor sağlar. İneklerinize kutunun içinde geniş yer sağlar ve aynı zamanda içeri girip çıkmaları için geniş bir alan içerir. Son derece iyi bilinen ve güvenilir Vision2Milk yazılımı, başarısız sağım sayısını en aza indiren, meme sağlığını koruyan ve ineklerinizi mutlu eden etkileyici ve benzersiz bir “meme tanıma sistemi”ne sahiptir.

Sağımhanenin tasarımı sadece inekleriniz için kullanıcı dostu değildir. Sizin için de iyi bir çalışma alanı sunar - ör. Eğer isterseniz, ineğinizi rahatlatmak, alışık olduğu insan dokunuşunu sağlamak için yanındaki kutudan elle sağım için yeterli alana ve erişime sahip olursunuz.

SAC ile Paradan ve Zamandan Tasarruf Edin, Karınızı Artırın

RDS FUTURELINE ELITE düşük enerji ve su tüketimi sağlar ve çok az bakım gerektirir. Böylece robot sistemin en zorlu alanı olan işletme maliyeti düşer.

Verimli sağım sayesinde sadece yüksek verimden fayda sağlamakla kalmaz, başka işlerinize daha fazla zaman ayırır ve aynı zamanda maliyetten tasarruf edersiniz. Yatırımınızın hızla geri dönüşünü SAC ile görebilirsiniz.

SÜT KALİTESİNİ OPTİMİZE ETMEK

Sadece süt veriminizi artırmak önemli değildir. Ayrıca sütünüzün yüksek kaliteli olmasını sağlamanız gerekir. Biz buna yüksek düzeyde hijyen sağlayarak katkıda bulunuyoruz.  SAC sağım robotu, her sağım sonrasında memelik lastiklerini ve kadehlerini buhar ile temizleyerek dezenfekte eder. Böylece daha iyi meme sağlığı, daha yüksek süt verimi ve daha yüksek süt kalitesi sağlar.

GÜVENİLİR GERÇEK ZAMANLI VERİLERE GÖRE HAREKET EDİN

Veriminizi ve süt kalitenizi artırmak için, sağım ve inekleriniz hakkında size gerçek zamanlı veriler verecek verimli bir yönetim sistemine ihtiyacınız var. İneklerinizin ne sıklıkla sağıldığını ve ne kadar süt verdiklerini ve ayrıca herhangi bir ineğin hastalık belirtileri gösterip göstermediğini veya kızgınlık durumunda olup olmadığını bilmeniz gerekir. Bu, inisiyatif almanızı ve güvenilir, gerçek zamanlı verilere dayalı kararlar almanızı sağlar. Deneyimler, bunun her bir inekten aldığınız süt miktarını artıracağını göstermektedir.

ZORLUKLARI HER YERDE, HER ZAMAN ÇÖZÜN

Nerede olursanız olun, ineklerin yanındaki dokunmatik bir ekrandan, ofisinizdeki bilgisayarınızdan veya hareket halindeyken akıllı telefonunuzdaki veya tabletinizdeki bir uygulamadan, sürünüzden ve ineklerinizden verilere erişebilirsiniz. Zamanında ve etkin bir yönetim sağlanır.

SAC Sisteminin Avantajları

  • İş gücünden tasarruf sağlayan kullanıcı dostu sistem
  • En son teknoloji elektronik sistemler sayesinde en az enerji tüketimi
  • En yüksek seviyede hayvan sağlığı ve süt verimi
  • En esnek ve hayvan dostu sistem
  • Sağım esnasında bile kolayca bakım yapılabilen ana ünite
  • Tamamen paslanmaz çelik
  • En son kamera ve lazer sistemleri ile en yüksek derecede verimli sağım
  • Sağım sistemlerinde 80 yıl ve sağım robotlarında 20 yıllık saha tecrübesinin ürünü
  • SAC sağım robotu hayvan trafiğine göre tasarlanmış, 8 eksenli hareket edebilen ödüllü bir endüstriyel robot koluna sahiptir.
  • Hareket Kayıt Sistemi ile hatasız olarak ineğin hareketlerini takip ederek kesin kızgınlık verisi, daha çok döl verimi ve daha yüksek süt verimi sunar.
  • Esnek yapısı sayesinde eski veya yeni olmasına bakılmaksızın her boyuttaki barınakta hayvan sayısından bağımsız olarak çalışır.
  • Esnek yapı en yüksek verime ulaşmak için, barınakta en uygun hayvan trafiği ve uygun yere kurulumu mümkün kılar. Sistemin yapısı sağlam, dayanıklıdır. Aynı zamanda işletme ve bakım giderleri emsallerine göre çok azdır.

SAĞIMDAN DAHA FAZLA BİLGİ EDİNİN

Süt Sığırcılığı Yönetimi Çözümümüz, işletmeniz için en önemli parametrelere konsantre olmanızı sağlar.

Toplam Entegre Yönetim (TIM) sistemi ve destekleyici yönetim çözümleri, yetkin uzmanlardan edinilen bilgiler ve süt hayvancılığı alanındaki uzun yıllara dayanan deneyime dayanmaktadır.

Toplam Entegre Yönetim (TIM) Sistemi ile, verilere - sürü düzeyinde ve bireysel hayvan düzeyinde - kolay bir genel bakış sağlayan, veriye dayalı bir yönetim platformuna sahip olursunuz. Her şey tek bir yerde ve makinenizdeki günlük rutinleri verimli bir şekilde yönetmenize yardımcı olur.

Unitrack, Kızgınlık-Sağlık-Sürü uygulaması, verimli bir kızgınlık takip yönetimi ve sağlık takibi sağlar. İneklerinizin nasıl ve nerede olduklarını her zaman bilirsiniz.

Süt sağımında “gerçek” otomatik operasyonlar ve “doğru” sonuçlar için TETA’yı arayınız.

Tüm Haberler

İLETİŞİM

10038 Sokak no:3/B Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Çiğli / İZMİR / TÜRKİYE

TEL: 0 (232) 328 00 55 (PBX) - (232) 328 05 75

E-Posta: [email protected]