Haberler

Covid-19 Bilgilendirmemiz

COVID-19, dünyanın karşılaştığı en önemli salgın felaketlerinden biri. Ülkemiz de bu felakete maruz kalmakta ve durum şu an tüm hayatımızı etkiliyor.

Peki, biz tarım sektöründen faaliyet gösteren firmalar ve en önemlisi çiftçilerimiz için durum ne şekilde devam ediyor?

Öncelikli şunu saptamalıyız: Tarım, bir sektörden öte bir yaşam alanı. Bu çok geniş alan, yaşamımızın her alanında doğrudan etki eder. En başta gıda, sonra tekstil, kimya, ilaç sektörlerine doğrudan bağlıdır. Tarıma hizmet veren sektörleri de sayarsak, ülkemiz üretiminin en az %50’si tarıma dayalıdır diyebiliriz.

Üreticiden tüketiciye giden gıda arzı bu hastalık riski altında daha da önem kazandı. Bu denli önemli bir alanda üretimin durması söz konusu değildir. Ne ineğin memesini kapatabiliriz, ne de tarlada büyüyen ekinimizi duraklatabiliriz!

Biz tarıma hizmet verenler de salgın zamanında üreticilerimize desteğimizi aksatmadan onların bu salgından en az zarar ile çıkmasını sağlamak durumunda ve zorundayız.

Bu yaşadığımız günler, işimizi ve hayatımızı planlamada daha farklı düşünmemizi gerektiriyor.

Nesiller boyu yetiştiricilere hizmet veren TETA olarak, hem üretimin sürmesinde hem de bundan sonraki süreçte çok boyutlu kapsama alanımız ile bu salgında desteğimizi sürdürmek, yetiştiricilerimize her zamankinden daha fazla kanal ile ulaşarak kazançlarını azaltmadan bu dönemi atlatmalarını sağlamak en önemli gayemizdir.

İnekler, koyunlar, keçiler ve tabii ki üreticiler üretmeye, biz de onların yanında olmaya devam ediyoruz.

Tüm Haberler

İLETİŞİM

10038 Sokak no:3/B Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Çiğli / İZMİR / TÜRKİYE

TEL: 0 (232) 328 00 55 (PBX) - (232) 328 05 75

E-Posta: [email protected]